lørdag den 5. marts 2016

Phuket - flotte fisk og skildpadde

PNå, så ervi nået til Phuket. Dejligt lejlighedskompleks - meget moderne med fin pool mellem bygningerne. 

Vi startede turen til Khao Sok i tirsdags med en noget vild køretur fra Don Sak - chaufføren var ret frisk og kørte lige lovlig godt til efter vores smag. Da vi kom frem startede turen med en times trekking på elefantryg. Fantastisk oplevelse. 
Bagefter lækker frokost med suppe, kylling, stegte grøntsager, ris og selvfølgelig frisk vandmelon og ananas til dessert. 
Herefter gik turen mod Khao Soks store kunstige sø - de byggede en dæmning og brugte 7 år på at fylde dalen med regnvand. Vi skulle bo på et flydende hotel. Smuk, smuk og smukkeste oplevelse. 
På longtailboat safari om aftenen. Vi så aber! 
Smukt både morgen og aften 
Brian på morgentur i kajak. 
Udsigten fra sengen. 

Freja og marius på en sidste svømmetur i søen. 

Junglen opleves helt tæt på 

Og så videre til Phuket

I dag har vi været et par timer med longtailboat til et smukt sted hvor der var mange smukke og farverige fisk og en enkelt skildpadde der viste sig. Smuk oplevelse. Vi kunne fodre fiskene fra hånden. 




2 kommentarer:

  1. Hej Lille familie!
    Dejligt at se I stadig oplever og prøver en masse! Dejlige billeder I sender her, kan lige mærke varmen og lugten! Phuket er skøn, tror også Malaysia bliver en stor oplevelse for jer. Glæder os til at høre nærmere! Pas godt på hinanden, og sug til jer af oplevelser! Savner jer alle rigtig meget, men nu er halvdelen af tiden gået, og endda hurtigt! Fortsat god ferie! Knus farmor

    SvarSlet
  2. Kære alle fire.
    Hvor ser der smukt ud derude, dejligt at høre fra jer.
    Vi savner jer, men nyd nu den sidste halvdel af turen.
    Kæmpeknus fra Mormor og Morfar

    SvarSlet